2018-03-23 07:35:39• hírek • MTI

Leleplezték Harry herceg és Meghan Markle gyönyörű esküvői meghívóit

Harry herceg és amerikai menyasszonya, Meghan Markle vendéglistája olyan titkos, hogy a meghívóikat készítő 24 éves Lottie Small még az anyukájának sem beszélhetett róla, ami munkája bevallottan legnehezebb része volt.

Az aranyozott bélyegzővel nyomott, metszett és aranyozott szélű meghívókat amerikai tintával, angol papírra nyomtatták, melyeket még a héten kiküldenek. A férfi vendégek számára “egyenruha, zsakett vagy öltöny”, a nőknek “nappali ruha és kalap” az előírt öltözék.


Harry bátyja, Vilmos herceg és felesége, Katalin esküvőjére, amelyet a londoni Westminster Abbey-ben rendeztek meg 2011-ben, 1900 vendég volt hivatalos. Az ünneplők között volt Elton John, David Beckham és felesége, Victoria, továbbá számos királyi vendég a világ uralkodóházaiból, valamint ismert politikusok. Harry és Meghan hatszáz vendéget hívott meg májusi esküvőjükre, de a listán szereplő neveket egyelőre nem hozták nyilvánosságra.


Károly brit trónörökös, Harry édesapjának londoni hivatala hozzáfűzte, hogy a május 19-ére a windsori kastély Szent György-kápolnájába meghívott vendégek egyúttal hivatalosak az egyházi szertartást követő esküvői díszebédre is. Az esküvő estéjén pedig Károly walesi herceg kétszáz vendég számára rendez magánfogadást a Frogmore House szomszédságában.


Joseph szerint a fiatal pár eddigi esküvői készülődése azt sugallja, hogy személyesebb ünnepséget szeretnének, mint Vilmos és Katalin. A szakértő kisebb pompájú, melegebb és természetesebb esküvőre számít. A palota korábban bejelentette, hogy 2500 embert hívtak meg, köztük a pár által támogatott jótékonysági szervezetek tagjait, akik a Windsor-kastélynál megszemlélhetik a vőlegény és a menyasszony, valamint vendégeik bevonulását, majd azt is, ahogy távoznak.


A brit korona százéves hagyományát folytatva Meghan karikagyűrűje is walesi aranyból készült. Először II. Erzsébet királynő édesanyjának esküvői gyűrűjéhez használtak Walesből származó aranyat. Példáját II. Erzsébet is követte, amikor 1947-ben összeházasodott Fülöp herceggel, és természetesen Vilmos és Katalin esküvőjére is ilyen gyűrű készült.


A meghívó az alábbi linkre kattintva érhető el. 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: